RevErea:s nätverk

Vi vill att ni ska se oss som flexibla, kontinuerliga och trygga att arbeta med. Vårat nätverk består därför av flera olika professioner med lång erfarenhet inom vård och omsorg för människor i utsatta situationer. RevErea kan utifrån det perspektivet möta just dig och dina behov.

Våra forum byggs för att skapa ett mer tillgängligt och flexibelt stöd för dig.

RevErea;s nätverk av professionella.

Lars Öhman

Lars Öhman

Ägare av RevErea

Lars har genom åren arbetat med beroende, anhöriga, ungdomar och familjer med utgångspunkt från beroendeproblematik och psykisk ohälsa. Idag utbildar och handleder Lars andra inom professionen men har hjärtat kvar i behandlingen
Anna Nordlöw

Anna Nordlöw

Behandlare/utbildare/sorgearbete

Anna har arbetat med människor på individ, grupp och organisationsnivå i över 20 år. Hon driver nu företaget IKI by anna som tillhandahåller samtalsterapi, coaching och utbildning till privatpersoner och företag. Anna är i grunden Beroendeterapeut och KBT steg 1 utbildad. Anna har även utbildning i sorgebearbetning.

Emma Elvén

Emma Elvén

Familjebehandlare/Kurator

Socialpedagog, grundläggande psykoterapiutbildning KBT, grundutbildning funktionell familjeterapi.

Jag har arbetat med råd, stöd och behandling till barn, ungdomar och familjer både inom kommunal verksamhet och den privata sektorn.

 

Ida Jansson

Ida Jansson

Utredning BoU/ Familjerätt/ samarbets- och samtal

Ida är utbildad socionom med inrikting barn och unga. Ida har idag eget företag som i samarbete med RevErea går in med kompetens företrädesvis inom familjerätt och samarbetssamtal vid tex en skillsmässa. Ida utbildar sig idag till KBT steg 1a

Anna Nyberg

Anna Nyberg

Utredning BoU/ Familjerätt/ samarbets- och samtal

Anna är utbildad socionom med inrikting barn och unga. Anna kommer in med kompetens företrädesvis inom familjerätt och samarbetssamtal vid tex en skillsmässa. Anna har vidareutbildning i komet, vårdnadsutredningar, tejping och Signs of Safety säkerhetsplanering.

Mikael Norgren

Mikael Norgren

Behandlare/utbildare

Mikael har med sin långa och breda kompetens som KBT Steg 1 behandlare lång erfarenhet av att arbeta med både vuxna och ungdomar med beroende och psykisk ohälsa. Mikael;s intresse för natur och fritidsliv används flitigt i stödet.

Åsa Mårdberg

Åsa Mårdberg

Samtalsledare/Handledare

Åsa har en helhetssyn på individen och erbjuder både stresshantering och lösningsfokuserade samtal för den som vill bli bättre på något eller ha en förändring i sitt liv. Kropp och själ behöver skötas om. Som föredetta präst är Åsa van att samtala kring existensiella frågor

Santiago Bongiovanni

Santiago Bongiovanni

Specialist läkare/psykiatriker

Santiago är vår läkarkontakt. Förutom uppdrag inom RevErea arbetar Santiago idag som specialist inom det egna företaget men även som specialistläkare på region Uppsala både med Vuxna och ungdomar.
Jenny Möller

Jenny Möller

Hälsoutvecklare

Jenny jobbar som hälsoutvecklare och har lång erfarenhet med att jobba med hälsa, både inom företagshälsovården och som egen företagare.

 Jenny har en helhetssyn på hälsa och brinner för att vägleda människor till den bästa versionen av sig själv genom en hälsosam och hållbar livsstil.

 Genom åren har Jenny inspirerat och väglett flera tusen människor till en bättre livsstil och hälsa genom föreläsningar, kurser och individsamtal.

Eva Olausson

Eva Olausson

Hälsoutvecklare

Eva jobbar som hälsoutvecklare och har lång erfarenhet med att jobba med hälsa, både inom företagshälsovården och som egen företagare.

 Eva har en helhetssyn på hälsa och brinner för att vägleda människor till den bästa versionen av sig själv genom en hälsosam och hållbar livsstil.

 Genom åren har Eva inspirerat och väglett flera tusen människor till en bättre livsstil och hälsa genom föreläsningar, kurser och individsamtal.

Bumpsy

Bumpsy

Trogen och glad sällskapshund

Bumpsy är vår glädjespridare  som gärna ställer upp på lekar och skogspromenader. Väldigt glad i korvmackor och säger aldrig nej till en dragkamp.

Bumpsy är en 3 årig blandras mellan Schäfer och Vit herdehund vilket gör henne energisk, uthållig, snäll och lojal. När du lärt känna henne är hon den första du möter när du kommer till RevErea.

Bumpsy har respekt för människor med allergier eller som är hundrädda vilket gör att hon vid sådana tillfällen håller sig undan, om ändå inte helt nöjd.

Kontakta oss

Ställ en fråga eller boka en tid för en gratiskonsultation

lars.ohman@reverea.se

Centralgatan 14B, 81432 Skutskär

076 - 138 20 89